Ereleden

Vrijdag, 25 maart 2016

Door de ledenvergadering op 18 maart zijn er twee nieuwe ereleden benoemd te weten Frans Kuijpers en John van de Langenberg. Ook andere vertrekkende bestuursleden zijn in de bloemetjes gezet.

Jan van Venrooij was al erelid door verdiensten in een vorig bestuur. Frans Kuijpers was jaren de kennisbron van alles wat met het lidmaatschap en de financiĆ«n te maken heeft. Tenslotte was John van de Langenberg jarenlang ontegenzeggelijk paraat met het organiseren en uitvoeren van de wedstrijden.
Daarnaast waren zij in de ruimste algemene zin bestuurders van de vereniging die het mogelijk maakten om de leden van hun hobby te laten genieten.

Het nieuwe bestuur kan nog op hen rekenen bij het overnemen van hun taken.
Onze vereniging die in 1960 is opgericht telt nu 5 ereleden. Dit geeft aan dat dit echt een unieke titel is. De andere ereleden zijn Henk van Rooy en Mari Heymans, bestuursleden uit eerdere jaren.