Uitslag 2e Nachtwedstrijd

Donderdag, 20 juli 2017

René en Hans wonnen het gezellige onderonsje bij de elektriciteitscentrale. Hans vertelt het verhaal

Met 3 koppels togen we afgelopen weekend naar het water om onze nachtwedstrijd te vissen. Helaas waren enkele “vaste” koppels verhinderd, maar de koppels die wel graag wilden vissen waren van plan om er een gezellige en leuke nacht van te maken.

Naaste 2 ervaren “nachtkoppels” was er ook een debutantenkoppel, Jasper en Frans van Oss wilden ook wel eens een nachtwedstrijd meemaken, na de verhalen van spanning, mooie aanbeten en grote vangsten.

We togen naar de Dieze bij de electriciteitscentrale, waar René en Hans hadden gezorgd dat de koppels allen een ruime en schone visplaats hadden.

Met Corné en Bertie op stek 1, René en Hans op 2 en Jasper en Frans op 3, werden de visspullen en de verlichting in gereedheid gebracht.

Om 19:00 klonk het beginsignaal en begon de wedstrijd. Beide vissers mochten tegelijk vissen, er werd zowel met de vaste hengel als ook met de feeder gevist.

Ondanks de hoge verwachtingen, wilde de vis in het begin nog niet echt meewerken. Na enkele uren en een sporadische aanbeet, vroegen we ons toch af of deze nacht wel de vis zou brengen die we verwachtten?

Na  2 uur vissen werden toch de 1e vissen gevangen en konden alle koppels vis in het leefnet doen.

Ondanks dat beide visser mochten vissen, werd er toch tijd gemaakt om bij elkaar te gaan buurten en elkaar met advies en raad bij te staan.

In de ochtend  moest de weging uitsluitsel brengen. René en Hans wisten 33,45 kg vis ter weging aan te bieden en wonnen daarmee de wedstrijd. Op de tweede plaats eindigden Bertie en Corné met 7,5 kilo

Jasper en Frans wisten in hun 1e nachtwedstrijd 4,5 kilo vis te vangen.

We hebben er een leuke wedstrijd van gemaakt samen, die zeker voor een vervolg in aanmerking komt.