Uitslag Koppelwedstrijd Rosmalense plas

Maandag, 11 september 2017

Geluk met het weer aan de Rosmalense plas. Geen dag vroeger of later. Het was toch mondjesmaat, maar je wist: Ergens worden er toch platten gevangen. Dan maar langer wachten en iets verderop met de feeder inplaats van voorntjes pikken. En Jan en Willie trokken aan de langste lijn. Gefeliciteerd!

Om kwart voor zeven verzamelden zich 12 deelnemers op de parkeerplaats van de Rosmalense Plas voor de 1e koppelwedstrijd.

Ochtendgloren aan de Rosmalense Plas, er zijn weinig mooiere beelden die je graag op je netvlies zou willen, langzaam ontwakende natuur (en vissers) en het vooruitzicht om de komende uren aan dit mooie viswater door te mogen brengen.

We hebben er zin in!

De plas was geheel vrijgehouden door onze collega karpervissersBEDANKT voor de uitstekende samenwerking.

De verwachtingen waren best hooggespannen, de afgelopen weken was er namelijk redelijk tot goed gevangen tijdens diverse oefensessies.

Frans is er stil van.....

Om 7 uur werden de plaatsnummers geloot en vertrokken we naar de ons toegewezen visstekken.

De brommerclub was er ook!

De vis was niet echt los, er moest flink “gepeuterd” worden om de vis tot aanbeet te verleiden. De truukendoos moest er bij de meeste koppels aan te pas komen om een visje te vangen.

Uiteindelijk wisten bijna alle koppels vis ter weging aan te bieden en na weging kon de volgende uitslag genoteerd worden:

Volgende week zondag is de 2e koppelwedstrijd aan de Stenen Kamerplas.

Deze wedstrijd wordt gevist op stuks.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij, inschrijven kan bij Rene van Hoof tot en met vrijdagavond a.s.

Voor overige details zie onze website.

Gr. Hans

Volgende week iedereen tegelijk voor de felicitatie. Willie kan kiezen. Gefeliciteerd Jan en Willie!

Waterhoen en meerkoet. Zijn die in de buurt, wacht dan even met voeren. De koet is wild op maïs en kan diep duiken!