Uitslag Koppelwedstrijd aan de Stenenkamerplas

Maandag, 11 september 2017

Op 17 september was er de koppelwedstrijd op stuks. Veel regen had van de kant langs de A2 een modderpoel gemaakt. We hielden de voeten droog aan de andere kant.

Vandaag was de Stenen Kamerplas het strijdtoneel voor onze 2e koppelwedstrijd van dit seizoen.

Onderweg naar het viswater was het nog donker en flink mistig, toen de mist optrok kwam meteen het zonnetje tevoorschijn, weinig wind, de plas lag er bij als een plaatje.

Mist richting Maximakanaal

De plas met ochtendkleuren

Verzamelen op de parkeerplaats

Er was nogal wat beweging in het water te zien, meestal een goed teken!

Er hadden 5 koppels ingeschreven voor deze wedstrijd. Er was gekozen om niet langs de rijksweg de stekken uit te zetten,  ivm de overvloedige regen eerder deze week was het pad vrijwel niet begaanbaar.

Gaf vorige week het hoogste gewicht de doorslag, deze wedstrijd zou beslist worden op aantal gevangen vissen, dus werd overal de vaste hengels in gereedheid gebracht.

Na het startsignaal zag je op diverse stekken al snel vis vangen.

Bij het ene koppel bleef de vis gedurende de hele wedstrijd actief, bij anderen werd de tussenpozen tussen de beten steeds langer.

Na 5 uur sportieve strijd werd de vis geteld en kwam de volgende uitslag in de boeken:

De winnaars René en Hans. Gefeliciteerd!

Op 1 oktober starten met een 5 –tal losse najaarswedstrijden, vissen op gewicht, hengelkeuze vrij.

Kijk op de website voor verder informatie omtrent deze wedstrijden.

Gr, Hans