VISpas 2019, bericht van SVN. Wanneer in de brievenbus?

Vrijdag, 14 december 2018

De eerste partij VISpassen 2019 is inmiddels bezorgd. Sportvisserij Nederland zal de komende periode wekelijks de VISpassen doorzetten richting de drukker.

Mochten leden de landelijke NachtVIStoestemming/ Derde Hengeltoestemming hebben, deze worden apart van de VISpas opgestuurd.

Voor onze vereniging zijn nachtvispassen bij Hengelsport Glaudemans te verkrijgen.

Hierbij extra informatie wat betreft de ledenservice: Leverdatum VISpas.
De betalende leden worden elke woensdag doorgezet naar de drukker Multipost, de nieuwe leden worden elke vrijdag doorgezet. Het duurt ongeveer 2 weken voordat ze de VISpas in bezit hebben.

Documentsdatum is de betaaldatum. Op tijd betalen is dus bepalend wanneer je de vispas ontvangt.

1. Leden met een documentsdatum van 21-11-2018 zijn allemaal voor 14 december bezorgd;
  2. Leden met een documentsdatum van 03-12-2018 worden op 21-12-2018 bezorgd;
  3. Leden met een documentsdatum van 12-12-2018 worden voor 31 december bezorgd.

Vóór 1 oktober!
De afgelopen maanden zijn er zoals elk jaar een paar afmeldingen geweest. Sportvisserij Nederland begint 1 oktober met de eindafrekeningen van de vispas naar de verenigingen. De ledenadministratie van elke vereniging ligt dan ook een tijdje stil.
Dit is dan ook de reden dat vanaf dat moment geen afzeggingen meer mogelijk zijn voor het volgend jaar.