Algemene Leden Vergadering 20 maart 2019

Woensdag, 13 maart 2019

We nodigen alle geinteresseerde leden van de Vrolijke Vissers uit voor deze jaarvergadering. Deze wordt gehouden op 20 maart om 20:00 uur in de vergaderzaal van de Kentering.

Na één jaar besturen hopen we op een grote opkomst om onze activiteiten van het afgelopen jaar en onze plannen voor de komende jaren met jullie te bespreken.

Ook de karpervissers kunnen zich vast verheugen op wedstrijdweekenden.  En evenals de witvissers die ook weer een wedstrijdprogramma tegemoet kunnen zien.

Blijft er verder nog zat te bespreken over financiën, de wedstrijden, onze viswateren, het gebruik van de website, jullie meningen, etc.

Tot 20 maart! Na afloop naar d'n Beer.