Woonboten tussen onze visplaatsen? Mooi niet!

Dinsdag, 17 april 2018

Dit wordt deze keer van ons uit een stemadvies. We zitten er niet op te wachten dat de sfeer aan de Rosmalense plas verstoord wordt door woonboten. Lees ook het artikel in de Rosbode.

Op 21 maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen.
Er heeft zich een situatie aangediend waardoor het voor onze leden extra belangrijk is om te gaan stemmen! Dit geldt natuurlijk voor iedereen die de sportvisserij in Den Bosch steunt.

Tegen alle verwachtingen in maakt de gemeente Den Bosch serieuze plannen om 10 WOONBOTEN IN DE ROSMALENSE PLAS TE LEGGEN. Dit zal grote impact hebben op hoe wij in de toekomst onze hengelsport kunnen beoefenen. Daarom moeten we doen wat we kunnen om dit tegen te houden.

Als vereniging bundelen wij al zoveel mogelijk de krachten met andere belanghebbenden en ook uw hulp is nodig:

Breng daarom WOENSDAG 21 MAART UW VOORKEURSSTEM uit op Gerie le Ruet (Voor Bosch Belang) lijst 5 nr 16. Gerie zal in algemene zin opkomen voor de belangen van de sportvisserij in regio Den Bosch en is op de hoogte van onze situatie. Help onze mooie vereniging levend te houden en STEM OP GERIE!

(Dit bericht is gekoppeld met onze facebookpagina. Velen hebben dit gedeeld. Dus ondanks dat de gemeenteraadverkiezing voorbij is laten we het bericht staan. Het kan wel aangepast worden door de actualiteit,)